Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаІванов, Тарас Васильович2014-11-282014-11-282014Пасічник, О. В. Сировина для виробництва безглютенового пива / О. В. Пасічник, Т. В. Іванов // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 635.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18770В останні роки у всьому світі значно виріс сектор безглютенової продукції. Це пов'язано зі збільшенням кількості людей, хворих на целіакію, яка виникає при вживанні в їжу білка глютену, котрий міститься в основному в зернах пшениці, рису, ячменю. In recent years around the world has grown sector gluten-free products. This due to the increasing number of people with celiac disease, which occurs when eating the protein gluten, which is found mainly in wheat, rice and barley.otherалкогольні напоїглютенбезглютенове пивоalcoholglutengluten-free beerкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСировина для виробництва безглютенового пиваOther