Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-04-022013-04-022006Пат. № 11670 Україна МПК A23G 3/00. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А. М. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503782 ; заявл. 20.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7160Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Мулаточка”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка”, які містять глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, рослинний жир, кислоту лимонну, спирт, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної структури використовується желатин та каррагенан, поверхнево –активна речовина, сироватка та какао – порошок. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Mulatochka." Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" containing icing, sugar, syrup, condensed milk, vegetable fat, citric acid, alcohol, other than the fact that as a basic structure-creamy churned structure used gelatin and сarrageenan, surfactant, whey and cocoa – powder.uk-UKжелатинкаррагенанкремово–збивні цукеркицукрово–патоковий сироптригліцеридкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівgelatincarrageenanwhipped cream and candysugar-syruptriglycerideКремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)Other