Зближення вищої освіти України з міжнародними стандартами - Гаращук, Олена Василівна (My University, 2015)
У статті проаналізовано особливості формування багаторівневої вищої освіти у Великій Британії. Наведено огляд систем вищої освіти інших європейських країн, де її розвиток спрямований не лише на сприяння економічного зростання, а й на формування сприятливого соціально-психологічного клімату в трудових колективах, поліпшення стану довкілля. Висвітлено шляхи забезпечення якості освіти.
Keywords: освіта; навчальний заклад; education; educational institution; зарубіжний досвід; якість; кадри; foreign experience; quality; staff