Дослідження структурно - механічних характеристик напівфабрикатів - Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна (My University, 2014)
Створення якісних продуктів харчування пов'язано з необхідністю нагромадження бази даних про фізіологічні особливості харчування різних вікових груп, а також про хімічний склад, фізичні властивості, харчову, біологічну й енергетичну цінності, медико-біологічні показники, санітарно-гігієнічні норми безпеки й інші характеристики сировини, напівфабрикатів і кінцевих продуктів. Creating quality food due to the necessity of accumulation of a database of physiological feeding habits of different age groups, as well as the chemical composition, physical properties, nutritional, biological and energy values​​, biomedical indicators, health safety standards and other specifications of raw materials , semi-finished and finished products.
Keywords: структурно - механічні характеристики; м'ясо-рослинні напівфабрикати; січені напівфабрикати; January semis; cereal semis; structural - mechanical characteristics; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів