Пасічний, Василь МиколайовичТопчій, Оксана АнатоліївнаІжевська, Діана АнатоліївнаГримайло, Ірина Олегівна2014-07-172014-07-172014Дослідження структурно - механічних характеристик напівфабрикатів / Василь Пасічний, Оксана Топчій, Діана Іжевська, Ірина Гримайло // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 465-466.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16201Створення якісних продуктів харчування пов'язано з необхідністю нагромадження бази даних про фізіологічні особливості харчування різних вікових груп, а також про хімічний склад, фізичні властивості, харчову, біологічну й енергетичну цінності, медико-біологічні показники, санітарно-гігієнічні норми безпеки й інші характеристики сировини, напівфабрикатів і кінцевих продуктів. Creating quality food due to the necessity of accumulation of a database of physiological feeding habits of different age groups, as well as the chemical composition, physical properties, nutritional, biological and energy values, biomedical indicators, health safety standards and other specifications of raw materials , semi-finished and finished products.uk-UKструктурно - механічні характеристиким'ясо-рослинні напівфабрикатисічені напівфабрикатиJanuary semiscereal semisstructural - mechanical characteristicsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження структурно - механічних характеристик напівфабрикатівOther