Бондаренко, КатеринаЛементар, Святослав ЮрійовичРиндюк, Дмитро Вікторович2014-09-032014-09-032014Бондаренко, К. Дослідження впливу тиску пресування і вологості матеріалу на густину гранул рибного борошна / Катерина Бондаренко, Святослав Лементар, Дмитро Риндюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 107-109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16549Аналіз результатів досліджень показав, що зі збільшенням вологості матеріалу густина, а також міцність гранули зменшується. Analysis of the research results showed that with increasing moisture content density and strength of granules decreases.uk-UKгранули рибного борошнавплив тискупресуванняpellets of fish mealeffect of pressurepressingкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження впливу тиску пресування і вологості матеріалу на густину гранул рибного борошнаOther