Шляхи підтримки та стимулювання інноваційних структур у процесі реформування законодавства про інноваційну діяльність - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2015)
Реалізація «стратегії інноваційного прориву» та «активної інтеграції вітчизняного виробництва в ЄС та нових інноваційно-технологічних та інформаційних підходах» можлива лише при підтримці та стимулюванні інноваційних структур у процесі реформування законодавства про інноваційну діяльність. При цьому слід чітко дотримуватись розподілу функцій і витрат спрямованих на розвиток інноваційної діяльності. Слід визначити параметри виробничої системи й вимоги, що висуваються особливостями умов інноваційної діяльності. На цій основі пропонується використовувати різні принципи побудови організаційних інноваційних структур на основі комбінації їх відповідних типів.
Keywords: венчурний капітал; фонд розвитку інновацій; інтелектуальна власність; innovative infrastructure; venture capital