Романовська, Тетяна ІванівнаМельничук, Петро Дмитрович2015-06-252015-06-252012Романовська, Т. І. Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами / Т. І. Романовська, П. Д. Мельничук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 15-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21386Визначення якості м’яса для встановлення виду його переробки є актуальним і спрямованим на ефективне використання сировини та збільшення виходу готової продукції під час переробки худоби на конвеєрних лініях. Quality meat for setting the type of processing is relevant for the effective use of raw materials and increase the output during processing of livestock on conveyor lines.uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівконтроль якостіякість м’ясаелектрофізичні параметриquality safety controlquality meatelectrical optionsВизначення якості м’яса за електрофізичними параметрамиOther