Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами - Романовська, Тетяна Іванівна; Мельничук, Петро Дмитрович (My University, 2012)
Визначення якості м’яса для встановлення виду його переробки є актуальним і спрямованим на ефективне використання сировини та збільшення виходу готової продукції під час переробки худоби на конвеєрних лініях. Quality meat for setting the type of processing is relevant for the effective use of raw materials and increase the output during processing of livestock on conveyor lines.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; контроль якості; якість м’яса; електрофізичні параметри; quality safety control; quality meat; electrical options