Моделювання ефективних систем керування технологічними об’єктами з невизначеностями - Луцька, Наталія Миколаївна; Савченко, Тетяна Віталіївна (My University, 2015)
На сьогодні найбільш обґрунтованим підходом до розробки ефективних систем з невизначеностями є робастна теорія. Today, the most reasonable approach to develop effective systems with uncertainties is Robust theory.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; ефективні системи; керування технологічними об’єктами; моделювання; effective system; Control technological objects; modeling