Intelligent systems implementation in brewing malt production - Matsebula, Dmytro (My University, 2016)
Malt production currently requires substantial changes in process control, which is related with uncontrolled many physical, chemical and biological processes during production. Adding to existing control system decision support system (DSS) control system will get a reducing of «human factor» influence and delays in decisions. Adding system predictive model the possibility to leveling output malt indicators fluctuations. Виробництво солоду в даний час вимагає істотних змін в управлінні процесом, що пов'язано з множиною неконтрольованих фізичних, хімічних і біологічних процесів в процесі виробництва. Додавання до існуючої системи систему підтримки прийняття рішень (СППР) дозволить знизити вплив «людського фактора» і затримки в прийнятті рішень. Додавання прогнозуючої моделі системи дозволяє вирівнювати коливання показників солоду.
Keywords: malt quality; intelligent system; якість солоду; інтелектуальна підсистема; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка