Германчук, Андрій ІвановичТеличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир Іванович2014-11-102014-11-102014Германчук, А. І. Вплив параметрів середовища на тепло перенесення при випіканні пшеничного хліба / А. І. Германчук, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 400.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18171Найбільш енерговитратною ділянкою хлібопекарського виробництва є випікання. Тому удосконалення пічних агрегатів - актуальна науково-технічна проблема, для вирішення якої необхідно провести дослідження процесів, які відбуваються в печі, на основі яких розробити енергозберігаючі технології. The most energy-intensive production area of the bakery is baking. Therefore, improving the ovens - the current scientific and technological problems, whose solution is necessary to study the processes taking place in the oven on which to develop energy-saving technology.otherагрегатитепловий потікхлібопекарське виробництвоunitsheat fluxbakery productionкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив параметрів середовища на тепло перенесення при випіканні пшеничного хлібаOther