Авдієнко, Світлана ОлексіївнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаМатиящук, Андрій Миколайович2016-09-162016-09-162014Авдієнко, С. О. Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчування / С. О. Авдієнко, О. В. Матиящук, А. М. Матиящук // Научные труды SWorld. – 2014. - № 3 (36), Т. 3. – С. 22-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24022Підготовка студентів з питань безпеки життєдіяльності має формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захистку в побуті й на виробництві. Preparing students for life safety should shape future professionals the ability to apply knowledge of future study in other disciplines challenges to protect people from hazards and to provide individual and collective defense at home and on the workplace.uk-UKпроблеми безпеки життєдіяльностіпроблема безпечного харчуванняпродукти харчуваннянесприятлива екологічна ситуаціяnfavorable ecological situationlife safety problemsproblem of food safetyfoodкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПідвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчуванняArticle