Лисенко, Кирило Олексійович2021-09-232021-09-232021Лисенко, К. О. Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 5 млн дал напоїв на рік з впровадженням інноваційних способів приготування та обробки сортівки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кирило Олексійович Лисенко ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2021. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35573otherсортівкагорілкадюплексфільтруванняактивне вугілляосмоскафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 5 млн дал напоїв на рік з впровадженням інноваційних способів приготування та обробки сортівкиOther