Ivanov, SergeyRashevska, Tamara2012-06-272012-06-272011Ivanov, S. The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production / S. Ivanov, T. Rashevska // Procedia Food Science. - 2011. - №1. – P. 24-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1933For the first time the functional types of butter with herbal supplements (HS) are developed. The effect of HS on micro-and nanostructure of developed types of butter was studied. Based on the results of the study it was recommended to use HS to control the formation of the butter's nanostructure and its quality, physical and chemical properties.otherfunctional food productsфункціональні харчові продуктифункциональные пищевые продуктыbutternanostructureherbal supplementsмаслонаноструктуритрав'яні добавкинаноструктурытравяные добавкикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівThe nanostructure's management is the basis for a functional fatty foods' productionНаноструктурне управління є основою для виробництва функціональних жирових продуктівArticle