Заморожені суміші для плавлених сирів - Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2012)
Досліджено можливість використання замороженої суміші з екструдатом гороху у визначених кількостях в якості рослинно-білкової складової в рецептурах плавлених сирних продуктів.
Keywords: заморожені суміші; замороженные смеси; frozen mixture; плавлені сири; плавленые сыры; melted cheese; екструдат гороху; экструдат гороха; peas extrudate; кафедра технології молока і молочних продуктів