Тимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2014-05-232014-05-232012Тимчук, А. В. Заморожені суміші для плавлених сирів / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2012 р. — К: НУХТ, 2012. — С. 164-165https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14475Досліджено можливість використання замороженої суміші з екструдатом гороху у визначених кількостях в якості рослинно-білкової складової в рецептурах плавлених сирних продуктів.uk-UKзаморожені сумішізамороженные смесиfrozen mixtureплавлені сириплавленые сырыmelted cheeseекструдат горохуэкструдат горохаpeas extrudateкафедра технології молока і молочних продуктівЗаморожені суміші для плавлених сирівThesis