Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГригоренко, Л. О.Грабовська, Олена ВячеславівнаМірошник, Володимир Олександрович2014-05-072014-05-072003Дослідження впливу мутаротації на швидкість кристалізації глюкози / Н. І. Сабадаш, Л. О. Григоренко, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : матеріали 69-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 22-24 квітня 2003 р. – К.: НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. – С. 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14256Виявлено вплив мутаротації глюкози на швидкість її кристалізації в умовах технологічного процесу з використанням кислотно-ферментативного гідролізу крохмалю. Отримані залежності швидкості мутаротації глюкози від температури дозволяють зкорегувати температурний режим кристалізації гідратної глюкози у виробництві. The influence on the rate of glucose mutarotation its crystallization process conditions using the acid-enzyme hydrolysis of starch. The resulting dependence of the rate of glucose mutarotation allow to adjust the temperature of crystallization temperature regime hydrated glucose production.otherмутаротаціятаутомерні форми глюкозикристалізація глюкозиmutarotationtautomeric forms of glucosecrystallization of glucoseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження впливу мутаротації на швидкість кристалізації глюкозиThesis