Дослідження проектного ризику при складанні бізнес-плану та розробка програми щодо мінімізації його впливу - Шереметинський, Михайло Анатолійович (My University, 2013)
Бізнес-план повинен врахувати труднощі, які можуть з’явитись в процесі його реалізації та запропонувати заходи по мінімізації їх негативного впливу. The business plan must take into account the difficulties that may arise in the course of its implementation and propose measures to minimize their negative impact.
Keywords: бізнес-план; мінімізація господарських ризиків; business plan; risk minimization; кафедра економіки праці та менеджменту