Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом - Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович; Бойко, B. C. (My University, 2009)
У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.
Keywords: м’ясні фарші; молочна сироватка; технологія; мікрофлора; minced meat; milk whey; technology; microflora; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів