Ощіпок, Ігор МиколайовичЯрошевич, Володимир ІгоровичПасічний, Василь МиколайовичБойко, B. C.2013-12-262013-12-262009Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом / М. І. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний, В. С. Бойко // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. - Львів: 2009. - Т. 11, № 3 (42), Ч. 3. - С. 274-279.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12523У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.otherм’ясні фаршімолочна сироваткатехнологіямікрофлораminced meatmilk wheytechnologymicrofloraкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізомArticle