«Ресторан майбутнього» - унікальна ідея для бізнесу - Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2013)
«Ресторан майбутнього» - це сукупність інноваційних технологій та власних креативних думок, за допомогою яких можна створити нове, нетрадиційне, цікаве й популярне місце для відпочинку. "Restaurant of the Future" - a combination of innovative technologies and their creative ideas, with which you can create a new, unconventional, interesting and popular place for recreation.
Keywords: ресторан майбутнього; відпочинок; бізнес; кафедра туристичного та готельного бізнесу; restaurant of the future; business; vacation