Комплексний підхід до створення бездріжджових булочних виробів - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Заболотний, Нікіта Андрійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Столяренко, Марина Сергіївна (My University, 2024)
У роботі досліджено створення бездріжджових булочних виробів з використанням пшенично-медової закваски та гарбузового порошку, що дозволяє підвищити харчову цінність, покращити органолептичні властивості та задовольнити попит на здорові харчові продукти

The study explores the creation of yeast-free bakery products using wheat-honey sourdough and pumpkin powder to enhance nutritional value, improve organoleptic properties, and meet the growing demand for healthier dietary options
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; бездріжджовий хліб; yeast-free bread; гарбузовий хліб; pumpkin bread; закваска; sourdough; органолептичні властивості; organoleptic properties; збалансоване харчування; balanced nutrition