Дослідження впливу рідкого напівфабрикату «Аром Левен» на перебіг технологічного процесу та якість хліба - Білоус, О. П.; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2013)
В роботі досліджено вплив рідкої закваски «Аром Левен» на якість хліба із пшеничного борошна. В результаті проведених досліджень встановлено, що використання рідкого напівфабрикату сприяє покращенню фізико-хімічних та органолептичних показників та подовжує термін зберігання готових виробів. In this paper, the effect of liquid leaven "Aroma Leven" on grain quality of wheat flour. As a result of the studies found that the use of liquid intermediate product improves the physical, chemical and organoleptic characteristics and extends the shelf life of finished products.
Keywords: закваска; хліб; кислотність; тісто; органічні кислоти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sourdough; bread; acidity; dough; organic acids