Динамічна кваліметрія в хлібопекарському виробництві - Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2017)
Розглядається відділ управління якістю як головний орган для з’ясування проблем якості. Завданням цього підрозділу має стати збирання, систематизація та обробка даних щодо зовнішнього та внутрішнього середовища з метою порівняння їх з раніше встановленими вимогами до роботи підприємства. Для розробки рішень щодо вирішення виявлених відхилень необхідні єднання та координація дій, що входить в функції відділу управління якістю. We consider quality control department as the main body to determine the quality problems. This unit should be collecting, ordering and processing of data on internal and external environment in order to compare them with previously established requirements of the enterprise. To develop solutions to address the identified deviations necessary cohesion and coordination, part of the functions of quality control department.
Keywords: динамічна кваліметрія; dynamic qualimetry; карти контролю якості; maps of quality control; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка