Шляхи вдосконалення пічної техніки - Рекославський, Віктор Валерійович (My University, 2012)
Аналізовані основні процеси при випічці хліба. Наведено інформацію по хлібопекарським печей, які виробляються на Україні.
Keywords: термічна обробка; термическая обработка; heat treatment; хлібопекарські печі; хлебопекарные печи; ovens; модернізація; модернизация; modernization; печі шафного типу; печи шкафного типа; oven cabinet type