Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРибак, Ольга МиколаївнаГулак, Олена Володимирівна2014-11-102014-11-102014Патент України на винахід № 106096, МПК А 23G 9/00 Склад морозива «Мюслі» / Поліщук Г. Є., Рибак О. М., Гулак О. В. ; № а 201207582 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18137Запатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.otherморозивоice creamборошно із вівсяних зеренflour with oat grainsвівсяні пластівціoatmealяблучне пюреapplesauceкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива «Мюслі» (Патент на винахід № 106096)Article