Склад морозива «Мюслі» (Патент на винахід № 106096) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна (My University, 2014)
Запатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.
Keywords: морозиво; ice cream; борошно із вівсяних зерен; flour with oat grains; вівсяні пластівці; oatmeal; яблучне пюре; applesauce; кафедра технології молока і молочних продуктів