Pros and cons of fast food - Atanova, Yulia; Yanenko, Larisa (My University, 2016)
Fast food is one of those subjects, which people will always discuss– those who eat it and those who advise us against eating it. But the industry is booming, and there doesn’t seem to be any shortage of new fast food outlets opening...so it can’t be all bad, can it? Швидке харчування є одним з тих предметів, які люди завжди будуть обговорюються тих, хто їсть його, і ті, хто радять нам вживати в їжу його. Але індустрія знаходиться на підйомі, і не здається, що буде нестачі в нових торгових точках швидкого харчування відкриття ... тому він не може бути все погано, чи не так?
Keywords: advantages and disadvantages; menu; fast food; меню; фаст-фуд; переваги і недоліки; кафедра іноземних мов професійного спрямування