Галак, Дмитро ГеоргієвичМарчук, Людмила СергіївнаМелетьєв, Анатолій Євгенович2016-06-102016-06-102006Сучасні способи контролю і прогнозування стійкості пива / Д. Г. Галак, Л. С. Марчук, А. Є. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2.– С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23522Стійкість пива є найважливішим показником його конкурентоспроможності на внутрішньому, а особливо на світовому ринку. Здатність пива протистояти біологічним помутнінням викликаним життєдіяльністю контамінантів та колоїдним помутнінням, внаслідок взаємодії активних складових пива з утворенням осаду, є необхідним показником при експорті пива. The stability of beer is an important indicator of its competitiveness in domestic and especially the global market. The ability to resist biological beer turbidity caused by vital functions colloidal contaminants and turbidity, due to the interaction of the active ingredients of beer sediment is a necessary measure for export beer.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствастійкість пивабіологічні помутнінняколоїдна стійкістьstability beerbiological turbiditycolloid stabilityСучасні способи контролю і прогнозування стійкості пиваThesis