Рачок, Віталій ВікторовичТеличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир Іванович2016-10-112016-10-112016Рачок, В. В. Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тіста / В. В. Рачок, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24398В результаті камера попереднього змішування дозволить попередньо змішати компоненти тіста та краще замісити його, виконання камери змішування компонентів та камери замішування тіста із двома робочими органами для замісу і нагнітання тіста в камеру бродіння дозволяє поєднати операції змішування та замішування, бродіння та формування виробів з дріжджового тіста в одному агрегаті, що значно скоротить машино-апаратурну схему, час на приготування тіста та готового виробу в цілому, зменшить кількість людського втручання в процес приготування тістового напівфабрикату. As a result, the camera pre-mixing will pre-mix component test and better knead it, perform the mixing chamber components and chamber kneading with two working bodies for mixing and pumping test in a cell fermentation allows to combine operations of mixing and kneading, fermentation and formation of products from dough in single unit that greatly reduce machine-hardware circuits, time to prepare the dough and the finished product as a whole, will reduce human intervention in the process of making dough semis.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвхлібопекарна промисловістьенергозберігаючі технологіїдріжджове тістоyeast doughBaking industrysaving technologiesВикористання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тістаOther