Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тіста - Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2016)
В результаті камера попереднього змішування дозволить попередньо змішати компоненти тіста та краще замісити його, виконання камери змішування компонентів та камери замішування тіста із двома робочими органами для замісу і нагнітання тіста в камеру бродіння дозволяє поєднати операції змішування та замішування, бродіння та формування виробів з дріжджового тіста в одному агрегаті, що значно скоротить машино-апаратурну схему, час на приготування тіста та готового виробу в цілому, зменшить кількість людського втручання в процес приготування тістового напівфабрикату. As a result, the camera pre-mixing will pre-mix component test and better knead it, perform the mixing chamber components and chamber kneading with two working bodies for mixing and pumping test in a cell fermentation allows to combine operations of mixing and kneading, fermentation and formation of products from dough in single unit that greatly reduce machine-hardware circuits, time to prepare the dough and the finished product as a whole, will reduce human intervention in the process of making dough semis.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; хлібопекарна промисловість; енергозберігаючі технології; дріжджове тісто; yeast dough; Baking industry; saving technologies