Романова, Зоряна МиколаївнаЗубченко, Віктор СергійовичРоманов, Микола СергійовичМельник, Ірина2014-05-162014-05-162010Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням / З. М. Романова, В. С. Зубченко, М. С. Романов, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. — 2010. — № 3 (12). — С. 86-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14391В даній роботі представлені дослідження впливу рентгенівських променів на активізацію ферментів солоду і відповідно якісний склад сусла. In this work researches of influencing of x-rays is probed on activation of enzymes of malt and accordingly high-quality composition of mash.otherрентгенівські променіферментиорганолептичні показникисуслогідроліззатираннязатірx-raysenzymesorganoleptic characteristicsworthydrolysismashingmashкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваФізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюваннямArticle