Розробка бази знань для прецедентного управління браго- ректифікаційною установкою - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2012)
Розглядається розробка бази знань для прецедентного управління браго-ректифікаційною установкою. Developing the knowledge base for precedent management of the brago-distillation unit is considered.
Keywords: експертна система; прецедент; expert system; precedent; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка