Грабовський, Владислав Дмитрович2022-10-122022-10-122022Грабовський, В. Д. Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Дмитрович Грабовський ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2022. – 205 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38040otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівгарбузгарбузове пюребазилікхарчова цінністьβкаротинчіабатаолія обліпиховаРозроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської областіOther