Абрамова, Асьят ГеоргіївнаКоваль, Ольга Володимирівна2019-06-062019-06-062018Абрамова, А. Г. Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення / А. Г. Абрамова, О. В. Коваль // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : ХI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю, 4 – 6 жовтня 2018 р. – Одеса : ОНАХТ, 2018 р. – С. 56 – 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29530Розглянуто перспективні напрямки розширення асортименту кондитерської продукції. Встановлено, що актуальним є розроблення технології продукції спеціального та функціонального призначення. Нами запропоновані удосконалені технології бісквітів з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Considered promising areas of expansion of the range of confectionery products. It was established that the development of technology products for special and functional purposes is relevant. We have proposed improved technology sponge cake using non-traditional plant materials.uk-UKтехнологіяборошняні кондитерські виробифункціональний продуктдієтичний продуктбісквітtechnologyflour confectioneryfunctional productdietary productsponge cakeкафедра готельно-ресторанної справиТехнологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначенняThesis