Шаповалова, Наталія Петрівна2015-05-222015-05-222014Шаповалова, Н. П. Вплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробів / Н. П. Шаповалова // Sword : збірник наукових праць. - Иваново: МАРКОВА АД, 2014. - Вып. №4 (37), Т. 10. - С. 62-682224-0187https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20614В статті розглянуті дослідження одного із важливіших напрямків вивчення реологічних властивостей пастильних виробів. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на драгле утворення та піноутворення під час технологічного процесу, а також на показники їх в’язкості. This article discusses some of the most important research directions in studying the rheological properties Pastila products. Identify and analyze influence Lamidan and tsikorlakt on of gelling and the foaming Pastila mass during the process, as well as indicators of effective viscosity.uk-UKдраглеутворенняof gellingпіноутворенняthe foamingефективна в’язкістьof effective viscosityкафедра експертизи харчових продуктівВплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробівArticle