Кріогенні системи Ice Shuttle та SYBER, як інноваційний метод транспортування свіжих продуктів - Марченко, Артем Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2025)
Kріогенні системи Ice Shuttle та SYBER встановлюються в логістичних центрах, де сухий лід генерується безпосередньо в ізольованих контейнерах, забезпечуючи стабільне охолодження продукції протягом до 10 годин при температурі навколишнього середовища 25∘C. Переваги технології включають підтримання низьких температур, ефективність для "доставки останньої милі", енергоефективність та легку інтеграцію в існуючі логістичні системи, що дозволяє перевозити різний тип продукції в одному транспортному засобі з дотриманням індивідуальних температурних режимів. Cryogenic Ice Shuttle and SYBER systems are installed in logistics centers where dry ice is generated directly in insulated containers, ensuring stable product cooling for up to 10 hours at an ambient temperature of 25∘C. The technology's advantages include maintaining low temperatures, efficiency for "last mile delivery", energy efficiency, and easy integration into existing logistics systems , which allows for the transportation of different types of products in a single vehicle while maintaining individual temperature regimes.
Keywords: кафедра технології консервування; транспортування продуктів; сухий лід; логістика; свіжі продукти; cryogenic systems; Ice Shuttle; SYBER; product transportation; dry ice; logistics; fresh products; fresh products