Діагностика використання рекреаційно-туристичного потенціалу регіону - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2012)
Діагностика використання рекреаційно-туристичного потенціалу регіональних ринків туристичних послуг дає можливість виявити основні диспропорції та недоліки в управлінні ними Diagnostic use of recreational and tourism potential of the regional tourism market makes it possible to identify the main imbalances and deficiencies in their management
Keywords: діагностика; потенціал; diagnosis; potential; кафедра туристичного та готельного бізнесу