Сіднєва, Жанна Костянтинівна2017-10-252017-10-252016Сіднєва, Ж. К. Сучасні концепції управління безпечністю харчових продуктів / Ж. К. Сіднєва // Перспективні напрямки наукових досліджень : збірник наукових праць. – Великобританія : Видавництво "Порядок денний", Ковентрі, 2016. – С. 135-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26022У статті розглянуті сучасні концепції в сфері управління безпечністю продуктів харчування. Особлива увага приділена системі управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР. The article deals with modern concepts in the management of food safety. Particular attention is paid to the management of food safety system based on HACCP concept.безпечність харчових продуктівякістьсистема управлінняконцепція нассрfood safetyqualitymanagement systemhaccp conceptкафедра економіки праці та менеджментуСучасні концепції управління безпечністю харчових продуктівArticle