Житньо-пшеничний булочний виріб, збагачений порошком кропиви (Патент на корисну модель № 83987) - Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Молід, Анна Леонідівна (My University, 2013)
Житньо-пшеничний булочний виріб, що містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, крім того, додається закваска "Аграм темний" та порошок кропиви.
Keywords: житньо-пшеничний булочний виріб; ржано-пшеничное булочное изделие; rye and wheat bakery product; порошок кропиви; порошок крапивы; nettle powder; збагачення; обогащения; enrichment; кафедра готельно-ресторанної справи