Результати досліджень сатурації мембранно-капілярного апарату - Світлик, Андрій Миколайович; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Найбільш перспективним способом сатурації напоїв являється насичення напоїв діоксидом вуглецю в тонкому шарі рідини. The most promising way beverage carbonation of beverages is saturation with carbon dioxide in a thin liquid layer.
Keywords: мембранно-капілярний апарат; сатурація; абсорбція; Membrane-capillary unit; saturation; absorption; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв