Інституційні фактори економічної динаміки - Довженко, Олександр Олександрович (My University, 2014)
Одним із найважливіших результатів еволюції економічної теорії новітнього часу, що має безпосереднє відношення до реалізації гносео-логічної та практичної функцій науки у їх взаємозв'язку і взаємообумовленості, є застосування дослідницької парадигми, яка б долала обмеження традиційних підходів і методів аналізу рушійних сил економічного зростання, спиралася на теоретико-методологічний інструментарій, адекватний сучасній ринковій економіці.
Keywords: економічна теорія; економічне зростання; інновації (економіка); кафедра економічної теорії