Розробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення - Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна (My University, 2015)
Стратегічний розвиток харчових технологій вимагає застосування інтелектуальних інформаційних технологій на основі експертних систем для підвищення ефективності наукових досліджень, впровадження їх результатів у виробництво та цілеспрямованого управління якістю готової продукції. Strategic development of food technology requires the use of intelligent information technologies based expert systems to improve the efficiency of research, implementation of their results in production and quality management targeted the finished product.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; заморожені продукти; продукти десертного призначення; гібридна експертна система контролю якості; Hybrid expert quality control system; food dessert destination; frozen food