Бреус, Наталія МиколаївнаМаноха, Людмила Юріївна2016-08-042016-08-042015Бреус, Н. М. Розробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення / Н. М. Бреус, Л. Ю.Маноха // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 138–139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23855Стратегічний розвиток харчових технологій вимагає застосування інтелектуальних інформаційних технологій на основі експертних систем для підвищення ефективності наукових досліджень, впровадження їх результатів у виробництво та цілеспрямованого управління якістю готової продукції. Strategic development of food technology requires the use of intelligent information technologies based expert systems to improve the efficiency of research, implementation of their results in production and quality management targeted the finished product.uk-UKкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекизаморожені продуктипродукти десертного призначеннягібридна експертна система контролю якостіHybrid expert quality control systemfood dessert destinationfrozen foodРозробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначенняOther