Осейко, Микола ІвановичГолодна, Олена В'ячеславівнаРомановська, Тетяна Іванівна2014-07-082014-07-082014Осейко, М. Транс-ізомери у модифікованих жирах / М. Осейко, О. Голодна, Т. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 114-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15961Для створення оздоровчих харчових продуктів необхідно відмови-тися від гідрогенізації (гідрування) жирів. Для заміни природних твердих жирів, доцільно використовувати переетерифікацію природних (негідрогенізованих) жирів. To create a health food must give up hydrogenation (hydrogenation) of fat. To replace natural solid fats, it is advisable to use natural transesterification (nehidrohenizovanyh) fats.uk-UKоздоровчі продуктитранс-ізомеримодифіковані жириwellness productstrans-isomersmodified fatsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівТранс-ізомери у модифікованих жирахOther