Транс-ізомери у модифікованих жирах - Осейко, Микола Іванович; Голодна, Олена В'ячеславівна; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2014)
Для створення оздоровчих харчових продуктів необхідно відмови-тися від гідрогенізації (гідрування) жирів. Для заміни природних твердих жирів, доцільно використовувати переетерифікацію природних (негідрогенізованих) жирів. To create a health food must give up hydrogenation (hydrogenation) of fat. To replace natural solid fats, it is advisable to use natural transesterification (nehidrohenizovanyh) fats.
Keywords: оздоровчі продукти; транс-ізомери; модифіковані жири; wellness products; trans-isomers; modified fats; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів