Національний університет харчових технологій2020-03-022020-03-022019Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ: НУХТ, 2019 р. – 451 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30941Подано програму і тези матеріалів доповідей VIІI Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямів 24-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі.технологія парфумерно-косметичних продуктівпромислова біотехнологіяпроцеси та апарати харчової промисловостіпроцеси та апарати мікробіологічної промисловостіпроцеси та апарати фармацевтичної промисловостіресурсозберігаючі технологіїзернопереробне виробництвовиробництво хлібопекарських продуктівзберігання кондитерських виробівзберігання макаронних виробівхарчові концентратикрохмалевмісна сировинацукровмісна сировинацукрозамінникипродукти бродінняалкогольні напоїбезалкогольні напоїекстрактиконцентратихарчові добавкикормові добавкиякість продуктів тваринництвабезпека продуктів тваринництваптахівництвогідробіонтисировина мікробіологічного походженнясировина рослинного походженнятехнологія жирівтехнологія ефірних маселtechnology of perfume and cosmetic productsindustrial biotechnologyprocesses and apparatuses of the food industryprocesses and apparatuses of the microbiological industryprocesses and apparatuses of the pharmaceutical industryresource-saving technologiesgrain processingproduction of baking productsstorage of confectionerystorage of pastafood concentratesstarchy raw materialssugar-based raw materialssugar substitutesfermentation productsalcoholic beveragessoft drinksextractsconcentratesnutritional supplementsfeed additiveswhich livestock productslivestock products safetypoultry farminghydrobiontsmicrobiological raw materialsvegetable raw materialsfat technologytechnology of essential oilsНаукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті ЄвроінтеграціїBook