Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції - Національний університет харчових технологій (My University, 2019)
Подано програму і тези матеріалів доповідей VIІI Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямів 24-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі.
Keywords: технологія парфумерно-косметичних продуктів; промислова біотехнологія; процеси та апарати харчової промисловості; процеси та апарати мікробіологічної промисловості; процеси та апарати фармацевтичної промисловості; ресурсозберігаючі технології; зернопереробне виробництво; виробництво хлібопекарських продуктів; зберігання кондитерських виробів; зберігання макаронних виробів; харчові концентрати; крохмалевмісна сировина; цукровмісна сировина; цукрозамінники; продукти бродіння; алкогольні напої; безалкогольні напої; екстракти; концентрати; харчові добавки; кормові добавки; якість продуктів тваринництва; безпека продуктів тваринництва; птахівництво; гідробіонти; сировина мікробіологічного походження; сировина рослинного походження; технологія жирів; технологія ефірних масел; technology of perfume and cosmetic products; industrial biotechnology; processes and apparatuses of the food industry; processes and apparatuses of the microbiological industry; processes and apparatuses of the pharmaceutical industry; resource-saving technologies; grain processing; production of baking products; storage of confectionery; storage of pasta; food concentrates; starchy raw materials; sugar-based raw materials; sugar substitutes; fermentation products; alcoholic beverages; soft drinks; extracts; concentrates; nutritional supplements; feed additives; which livestock products; livestock products safety; poultry farming; hydrobionts; microbiological raw materials; vegetable raw materials; fat technology; technology of essential oils