Мирошник, Юлія АнатоліївнаДоценко, Віктор ФедоровичГончарова, Надія Едуардівна2020-02-032020-02-032019Мирошник, Ю. А. Дослідження можливості використання ультразвуку в технології борошняних кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства / Ю. А. Мирошник, В. Ф. Доценко, Н. Е. Гончарова // Modern scientific researches. - 2019. – Вип.10, Том.1 – С. 19-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30630Останнім часом в різних галузях харчової промисловості широкого використання набуло використання нетрадиційних способів обробки сировини та напівфабрикатів. Це сприяє інтенсифікації виробництва, подовженню терміну збереження свіжості нових виробів, дозволяє впроваджувати ресурсо- та енергозберігаючі технології. В статті проведено аналіз світового досвіду використання ультразвуку в харчових технологіях. Встановлено доцільність використання ультразвуку в технології борошняних кондитерських виробів в умовах закладів ресторанного господарства.otherультразвукборошняні кондитерські виробиultrasoundpastryкафедра готельно-ресторанної справиДослідження можливості використання ультразвуку в технології борошняних кондитерських виробів для закладів ресторанного господарстваArticle