Сіднєва, Жанна Костянтинівна2014-07-012014-07-012013Сіднєва, Ж. К. Особливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції 13-14 травня 2013 р. – Харків, 2013. – 188 с. - С. 127-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15770Висвітлена роль системи забезпечення безпечності продукції на основі концепції НАССР. Highlight the role of security system products based on the HACCP concept.uk-UKякістьбезпечність харчової продукціїконцепція нассрстандарти iso 22000qualityfood safetyhaccp conceptstandards of iso 22000кафедра економіки праці та менеджментуОсобливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловостіOther