Особливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Висвітлена роль системи забезпечення безпечності продукції на основі концепції НАССР. Highlight the role of security system products based on the HACCP concept.
Keywords: якість; безпечність харчової продукції; концепція насср; стандарти iso 22000; quality; food safety; haccp concept; standards of iso 22000; кафедра економіки праці та менеджменту