Сучасний стан розвитку готелів сімейного типу в Україні - Литвиненко, Євгенія Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2017)
За результатами дослідження туристичного ринку України серед подорожуючих можна виділити такий сегмент подорожуючих, як сім’ї з дітьми. According to the results of the study of the tourist market of Ukraine among travelers, one can distinguish a segment of travelers, such as families with children.
Keywords: туризм; tourism; Україна; ukraine; кафедра готельно-ресторанної справи