Руйнування клітин мікроорганізмів механічним способом: обгрунтування актуальності досліджень - Грінінг-Гера, Катерина Робертівна; Омеляненко, Костянтин Анатолійович; Губеня, Олексій Олександрович; Авраміа, Йонуц (My University, 2023)
Тема руйнування клітин мікроорганізмів промисловими способами актуальна. Задачі – обґрунтувати переваги та недоліки бісерних млинів, визначити вплив параметрів процесу на продуктивність та якість, встановити кінетику руйнування клітин.
Keywords: руйнування клітин мікроорганізмів; бісерний млин; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв