Дорохович, Антонелла МиколаївнаСоловйова, Оксана Леонідівна2012-03-122012-03-122011Дорохович, А. М. Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані / А. М. Дорохович, О. Л. Соловйова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 4. - С. 7-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/431Досліджено тепломасообмінні процеси при виготовлені мармеладу на різних видах цукрозамінників (лактитол, фруктоза та їх суміші); проведено порівняння по відношенню до драглів на сахарозі.The study of hot processing of jellies produced on the basis of different types of sugar, substitutes is carried out. The conmparison was made with jellies on the basis of sucrose.uk-UKцукровий діабеткарагенанлактитолфруктозадериватографвологакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsugar diabeteslactitolfructosemoistureВивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані