Бетонна суміш (Патент на винахід № 45124) - Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2009)
Бетонна суміш містить зв'язуючий компонент, наповнювач та воду. Як наповнювач бетонної суміші використовують фільтраційний осад цукрового виробництва. A concrete mixture contains a binder, a filler and water. A filtration sediment of sugar production is used as the filler of concrete mixture.
Keywords: суміш; mix; осад; precipitate; наповнювач; filler; компонент; component; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування