Українець, Анатолій ІвановичОлішевський, Валентин ВікторовичПушанко, Наталія МиколаївнаБабко, Євген МиколайовичНикитюк, Тарас Володимирович2016-11-112016-11-112016Розроблення ресурсозберігаючого процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію / А. І. Українець, В. В. Олішевський, Н. М. Пушанко, Є. М. Бабко, Т. В. Никитюк // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 8–10 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 117–119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24519Встановлено позитивний вплив додавання реагенту нанокомпозиту Al в екстрагент на якісні показники дифузійного соку та бурякової стружки. Встановлено, що реологічні властивості бурякової стружки з додаванням в процесі екстрагування нанокомпозиту алюмінію більш високі, порівняно з типовою схемою. The positive effect of the addition of the reagent in Al nanocomposite extractant on quality indicators juice and beet chips. Established that the rheological properties of beet chips with the addition in the extraction of aluminum nanocomposite higher compared with a typical pattern.uk-UKнанокомпозитnanocompositeалюмінійaluminumкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиРозроблення ресурсозберігаючого процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмініюThesis