Розроблення ресурсозберігаючого процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію - Українець, Анатолій Іванович; Олішевський, Валентин Вікторович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Бабко, Євген Миколайович; Никитюк, Тарас Володимирович (My University, 2016)
Встановлено позитивний вплив додавання реагенту нанокомпозиту Al в екстрагент на якісні показники дифузійного соку та бурякової стружки. Встановлено, що реологічні властивості бурякової стружки з додаванням в процесі екстрагування нанокомпозиту алюмінію більш високі, порівняно з типовою схемою. The positive effect of the addition of the reagent in Al nanocomposite extractant on quality indicators juice and beet chips. Established that the rheological properties of beet chips with the addition in the extraction of aluminum nanocomposite higher compared with a typical pattern.
Keywords: нанокомпозит; nanocomposite; алюміній; aluminum; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води