Закревська, Людмила МиколаївнаТкаченко, Ольга Миколаївна2014-03-132014-03-132004Закревська, Л. М. Рейтингова оцінка конкурентоспроможності підприємств на ринку кондитерської промисловості України // Л. М. Закревська, О. М. Ткаченко // Економіст. — 2004. — № 10. — С. 34-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13107Проаналізовано рівень конкурентоспроможності підприємств та насиченості ринку кондитерської промисловості. Для рейтингової оцінки рівня конкурентоспроможності кондитерських підприємств запропоновано використовувати індекс Харфіндела-Хіршмана. Досліджені шляхи подальшого розвитку підприємств на ринку кондитерської промисловості України. The level of competitiveness of enterprises and market saturation confectionery industry. For ranking evaluation of the confectionery company proposed to use Harfindela-Hirschman index. Investigated ways of further development of enterprises in the market confectionery industry in Ukraine.uk-UKконкурентоспроможність підприємстваcompetitivenessбезпечність підприємствsecurity companiesрейтингова оцінкаrating scoreвиди ринкуtypes of marketкафедра економіки і праваРейтингова оцінка конкурентоспроможності підприємств на ринку кондитерської промисловості УкраїниArticle