Експериментальне визначення теплотехнічних показників роботи вакуум-апаратів 1 продукту періодичної дії з механічними циркуляторами - Бойко, Володимир Олександрович; Масліков, Михайло Олександрович; Петренко, Валентин Петрович; Прядко, Микола Олексійович; Моцний, Є. А. (My University, 2010)
Визначено залежність витрати пари на вакуум-апарати періодичної дії з механічними циркулярами, встановлено чотири характерних періоди споживання пари, розраховано лінійні залежності споживання гріючої пари.
Keywords: теплообміні процеси; кристалізація цукру; вакуум-апарат; циркуляція; витрата пари; масообміні процеси; crystallization; vacuum pan; circulation; flow of steam; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки