Минко, Лілія Миколаївна2013-07-052013-07-052008Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : IV Міжнародна науково-практична конференція. – Київ : НУХТ, 2008. – C. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8961Для ефективної діяльності підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі.otherпідприємства харчової промисловостіфактори впливуконкурентоспроможністьфакторы влиянияконкурентоспособностьпредприятия пищевой промышленностиfactors of influencecompetitivenessfood industryкафедра економіки праці та менеджментуЗовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловостіThesis